Archer's Guide / Ajánló / Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület
Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület

Hetényegyházi Íjász és Szabadidősport Egyesület

„Mi is az íjászat maga? Egy sport, ami örökre rabul ejt, akár szabadidős tevékenységként, akár versenyszerűen űzöd. Szellemi sport, amihez nem nyers erő kell, hanem technikai felkészültség, okos taktika. Mindemellett, ha soha nem leszel a bajnokok sorában, akkor is nyertes leszel, hiszen szabadidődet gyönyörű környezetben, jó levegőn töltöd el, jó társaságban, jó barátok között.”
2008-ban alakult egyesületünk Kecskemét-Hetényegyházán. Az évek folyamán nem csak új tagokkal, hanem Országos Bajnokokkal és csúcsokkal is gyarapodott a csapat. 2012-től kezdve pedig a Dél-Alföldi Régió pályaíjász kvalifikációs versenyeit is mi szervezzük. 2014-ben a pályaíjász terem OB megrendezését is elvállaltuk, hogy színvonalas és méltó körülmények között tudjuk ezt a rangos eseményt megtartani. Reméljük a továbbiakban is bővülni, fejlődni tudunk, hogy az íjászatot nemzeti sport szintjére emeljük.
Küldetésünk:

Utánpótlás nevelés az íjászatnak és aktív sportolási lehetőséget biztosítani az íjászat iránt érdeklődőknek. Bemutatni a fiatal nemzedéknek az íjászatot, mint sportolási és szabadidős tevékenységet.

Szakágak:
Pálya és történelmi íjászedzőkkel rendelkezik egyesületünk és ennek megfelelően szívesen várunk mindenkit, aki meg akar tanulni íjászkodni.
Edzés lehetőség:
Kecskemét-Hetényegyházán az Iskola utcában, az iskola mögötti pályán, míg télen az iskola tornacsarnokjában.
Az aktuális edzések időpontjai elérhetőek honlapunkon:
Itt is elérhetsz minket:

Ne maradj le az újdonságokról - iratkozz fel hírlevelünkre!

A szerzőről hisze

Nézd meg ezt is!

Íjász Egyesületek

Így lehet jó az egyesületi élet – avagy hogyan építsünk közösséget!

A Magyar Íjász Szövetségnek ma 142 tagja van. A szövetségen kívüli egyesületek száma is igen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük